متن دلخواه شما
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن کیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
تحقیق پیرامون خاویار
نوشته شده در جمعه 94/11/30
ساعت : 4:29 عصر
نویسنده : محسن گروسی
نظرات
ماهیان خاویاری که به علت تولید خاویار لذیذ و گرانبها، گروهی از مهمترین ماهیان تجارتی جهان محسوب می شوند جزء نخستین مهره دارانی هستند که سرسلسلگان آنها در دوران اول زمین شناسی از آغاز دورة کربنیفر در سطح وسیعی از آبهای روز زمین وجود داشته اند نتایج حاصل از بررسیهای انجام شده، گونه های موجود را به اجداد قدیمی آنها که 110 تا 125 میلیون سال پیش در دور
دسته بندی کشاورزی
بازدید ها 18
فرمت فایل doc
حجم فایل 38 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 52
تحقیق پیرامون خاویار

فروشنده فایل

کد کاربری 3069
کاربر

ماهیان خاویاری که به علت تولید خاویار لذیذ و گرانبها، گروهی از مهمترین ماهیان تجارتی جهان محسوب می شوند جزء نخستین مهره دارانی هستند که سرسلسلگان آنها در دوران اول زمین شناسی از آغاز دورة کربنیفر در سطح وسیعی از آبهای روز زمین وجود داشته اند. نتایج حاصل از بررسیهای انجام شده، گونه های موجود را به اجداد قدیمی آنها که 110 تا 125 میلیون سال پیش در دورة کرتاسه زندگی می کردند منسوب می نمایند و این ادامة حیات آنها از زمانهای بس قدیم تا امروز توجه بعضی از متخصصین دیرین شناسی را به خود جلب نموده است.

بر اساس آمار سازمان خواروبار جهانی در سال 1981 از مقدار بیش از 29 هزار تن صید جهانی ماهیان خاویاری در حدود 28 هزار تن فقط محصول دریای خزر بوده که از این مقدار چیزی در حدود 1500 تن سهم ایران در جنوب دریای خزر و 26500 سهم شوروی سابق از این دریا بوده است. از این تاریخ به بعد روند تنزل صید این ماهیان در اثر بی توجهی به آلودگی آب رودخانه ها به ویژه در ولگا و همچنین فروپاشی نظام شوروی در جمهوریهای اطراف دریای خزر آغاز گردید به طوری که مقدار صید شوروی در آخر این دهه در سال 1990 به مقداری در حدود 16 هزار تن تنزل یافت ولی در سواحل این در جنوب دریای خزر به علت اجرای طبیعی مقررات نظارت بر صید، مقدار صید نسبت به آغاز این دهه چیزی بیشتر از 500 تن فزونی داشته است که البته این موضوع از نظر وجود جمعیتهای منطقه ای در جنوب این دریا قابل بررسی می باشد. ادامة روند صید نامعقول به ویژه بعد از فروپاشی کامل نظام شوروی سابق چنان ضربه ای به ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر وارد آورد که طبق آمار فائو در سال 1993 مقدار صید روسیه از این ماهیان در دریای خزر به چیزی کمتر از 8 هزار تن و برای ایران نیز در این سال نسبت به 1990 از 2020 تن به 1500 تن کاهش پذیرفت.

به موازات این فاجعه در کشورهای اروپایی تولید ماهیهای خاویاری به صورت پرورشی در حال افزایش بوده است. برای مثال در سال 92-1991 مقدار 100 تا 200 تن از انواع ماهیهای خاویاری در آلمان پرورش یافته و تولید فرانسه نیز تقریباً همین مقدار بوده است. تولید ایتالیا در سال 1992 برابر 400 تن و در لهستان، مجارستان، بلژیک، دانمارک، اتریش و اسپانیا مجموعاً بالغ بر یک هزار تن بوده است. پرورش ماهیان خاویاری در کشورهایی نظیر چین، ژاپن و کشورهای آمریکای شمالی نیز رو به توسعه می باشد و در نروژ و یونان هم توجه خاصی به این شیوه معطوف داشته اند. از این همه اقدامات شاید بتوان این طور نتیجه گرفت که بهره برداری از حاصل تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری به تدریج می رود تا جایگزین صید آنها در طبیعت شود، درنتیجه ایران و روسیه در بازارهای جهانی با رقبایی روبرو خواهند شد که به سرعت در حال توسعه صنعت پرورش این ماهیان هستند.

به علاوه در سالهای اخیر صید ماهیان خاویاری در روسیه هر سال بین یک تا دو هزار تن در حال کاهش بوده است و در سال 1994 مقدار کل صید این ماهیان در دریای خزر به 5700 تن و در سال 1995 به 2900 تن تنزل یافته است که اگر وضعیت به همین ترتیب پیش برود بعید نیست که تا اواسط دهة اول قرن بیست و یکم در اثر کم شدن ذخایر و محدود شدن آن، مقدار صید این ماهیان ارزش تجاری خود را کاملاً از دست بدهد (Ivanov et al. ,1999). نتیجة تجزیه و تحلیل ترکیب صید سالهای اخیر در دریای خزر نه تنها حاکی از کاهش کل ذخایر است بلکه از خطر انقراض گونه هایی از این ماهیان نیز خبر می دهند. ماهی شیپ که می تواند با ماهی دراکول دورگه های پرورشی با وزن بالایی ایجاد نماید رو به کاستی شدید نهاده است. نسل فیل ماهی که در حال حاضر محل زاد و ولد اصلی آن شط ولگا در شمال و تا حدودی رود کورا در بخش جنوب غربی دریای خزر می باشد، در اثر آلودگی صنعتی و محدود شدن روز افزون سطح مناطق تخمریزی در این دو رودخانه هر روز با خطر بیشتری روبرو می باشد و طوری که هر دو گونة بالا را به ویژه در سواحل ایران در جنوب دریای خزر باید جزء ماهیهای به شمار آورد. چه راه حلی برای رهایی از این خطرات در حوزه دریای خزر وجود دارد؟ در اینجا بدواً بحث رژیم حقوقی این دریا پیش می آید ولی از دیدگاه حفظ نسل و توسعه پایدار منابع زندة آن پاسخ عبارت است از؛ مقابله و مبارزه با:

-آلودگیهای صنعتی و زراعی.

-سد معبر پل ها و سدهای احداثی برروی رودخانه های ویژة زاد و ولد این ماهیها.

-صید قاچاق و غیرقانونی.

-صیدهای بی رویه و خارج از فصل.

چگونه می توان به این اهداف دست یافت؟

با همکاری مشترک چند جانبه کشورهای بزرگ و کوچک اطراف این دریا از طریق انعقاد و اجرای قراردادی تحت عنوان:

«عهدنامه منطقه ای حفاظت از منابع زنده ماهیان خاویاری دریای خزر» متشکل از کمیته های زیر:

-کمیته تهیه و تدوین آئین نامه و مقررات صید و نظارت بر آن.

-کمیته بهره برداری با هدف ایجاد بهبود در روشهای صید و تکنولوژی تهیه خاویار و سایر محصولات ماهیان خاویاری

-کمیته تخصصی غذای ماهیان خاویاری پرورشی با هدف پیدا کردن بهترین فرمول غذایی برای هر گونة مورد پرورش.

-کمیته تحقیقات بیولوژیک و بیوتکنیک تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری دریای خزر.

-کمیته تهیه و تدوین آئین نامه و مقررات مبارزه با آلودگیهای صنعتی و زراعی و نظارت بر آن.

-کنسرسیوم تعیین و تقویت و تجدید نظرهای سالیانة قیمت جهانی خاویار محصول دریای خزر.

فهرست مطالب

1-مقدمه

2-رده بندی ماهیان خاویاری

3-دریای خزر زیستگاه مطلوب ماهیان خاویاری

- وضع جغرافیایی، اقلیمی و منابع زیستی دریای خزر

- گونه های ماهیان خاویاری دریای خزر

- بررسی یک نوع ماهی خاویاری: فیل ماهی

4-بهره برداری

-ادارات شیلات و نواحی صید

-فصول و امکان صید برحسب مهاجرت گونه ها

-روشهای صید

-آلات و ادوات صید ماهیان خاویاری

-استاندارد طولی ماهیان خاویاری قابل صید

5-برآورد مقدار صید و تولید سالیانه خاویار در ایران

6-بررسی و تحلیل کمی صید 27 ساله ماهیان خاویاری در سواحل ایران

7-تولید خاویار در ایران

8-روشهای نگهداری تخمهای تازه ماهیان خاویاری قبل از عمل آوری

-عمل آوری و حفظ تخمها در مقابل فساد با نمک

9-روشهای عمل آوری خاویار

-طرز نگهداری خاویار

10-ترکیبات و خواص خاویار

11-خاویار مصنوعی

12- منابع

 





ساعت : 4:29 عصر
نویسنده : محسن گروسی
نظرات
انسان پیشرفته امروز ی به دلیل انگیزه ها و دلایل متعالی تری چون آشنایی با فرهنگ و تمدنهای دیگر، ملاقات دوستان و اقوام و … اقدام به سفر و مسافرت می نماید اقدام و اشتیاق انسان به مسافرت در دنیای کنونی، صنعت بزرگی به نام «صنعت جهانگردی» را به وجود آورده است که منبع درآمد بسیاری از کشورها محسوب میشود
دسته بندی مدیریت هتلداری
بازدید ها 17
فرمت فایل doc
حجم فایل 259 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 100
راههای تقویت مشارکت مردم در توسعه ی صنعت گردشگری در استان خوزستان

فروشنده فایل

کد کاربری 3069
کاربر

انسان پیشرفته امروز ی به دلیل انگیزه ها و دلایل متعالی تری چون آشنایی با فرهنگ و تمدنهای دیگر، ملاقات دوستان و اقوام و … اقدام به سفر و مسافرت می نماید . اقدام و اشتیاق انسان به مسافرت در دنیای کنونی، صنعت بزرگی به نام «صنعت جهانگردی» را به وجود آورده است که منبع درآمد بسیاری از کشورها محسوب میشود .

در جهان حاضر توسعه و پیشرفت رمز ماندگاری و حیات پویا و مقتدرانه ملتها ، جوامع ، فرهنگها و تمدنها به شمار می رود . بـدون تـوسعه و حـرکت در سیـر تعالـی و ترقی نمی توان فقط به افتخارات گذشته متکی بود .

لذا توسعه صنعت گردشگری به وسیله ایجاد انگیزه و بررسی راه های تقویت مشارکت مردم در این توسعه، برای این صنعت امری حیاتی است.

امروزه گردشگری و صنعت جهانگردی منبع درآمد بسیاری از کشورها محسوب می شود و بسیاری از آنها از این منبع درآمد برای ایجاد اشتغال، رشد بخش خصوصی و حرکت در مسیر توسعه اقتصادی استفاده می کنند.

لذا پژوهشگر در این تحقیق برآن است تا بتواند راه های تقویت مشارکت مردم در توسعه صنعت گردشگری –گردشگری داخلی- را مورد بررسی قرار دهد. به همین دلیل با توجه به مبنای نظری تحقیق از پرسشنامه ی محقق ساخته به منظور سنجش وضعیت موجود گردشگری و نقش رسانه ها و اعتماد مردم به دستگاههای امنیتی و قضایی و نیز اعتماد به نظام جمهوری اسلامی ایران در توسعه این صنعت استفاده شد.

جامعه نمونه این مطالعه 200 نفر از شهرستانهای( شوش، آبادان، دشت آزادگان، رامهرمز و اهواز) می باشد.

هدف کلی این پژوهش شناسایی راههای تقویت مشارکت مردم در راستای توسعه صنعت گردشگری در استان خوزستان است.

 نتایج بدست آمده نشان داد :

فرضیه اصلی:اعتماد مردم به نظام حاکم ،دستگاه قضایی و امنیتی و اطلاع رسانی رسانه ها بر تقویت مشارکت مردم در توسعه صنعت گردشگری موثر است.

فرضیه فرعی اول: اعتماد مردم به نظام حاکم برجامعه بر تقویت مشارکت مردم در توسعه صنعت گردشگری موثر است

فرضیه فرعی دوم: اعتماد مردم به دستگاه قضایی و امنیتی بر تقویت مشارکت مردم در توسعه صنعت گردشگری موثر است

فرضیه فرعی سوم: اعتماد مردم به اطلاع رسانی رسانه ها بر تقویت مشارکت مردم در توسعه صنعت گردشگری موثر است

نتایج بدست آمده نشان داد

1- ایجاد جو اعتماد در کشور نسبت به نظام حاکم می باشد . به عبارت دیگر در پرتو اعتماد و اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی مردم می توانند با طیب خاطر و اطمینان کامل سرمایه هایشان را در زمینه توسعه صنعت گردشگری بکار اندازند همچنین گردشگران نیز با احساس امنیت کامل مکانی را جهت گردشگری انتخاب می نمایند.

2- تحقیق حاضر نشان می دهد که پاسخ دهندگان به پرسشنامه معتقدند که افزایش امنیت داخلی و اجرای عدالت و انصاف و قانون گرایی باعث تقویت مشارکت مردم در این صنعت می شود .

3- همچنین در این تحقیق نشان داده شده است که بطور کلی رسانه ها در زمره عوامل تاثیر گزار بر مشارکت مردم در رشد صنعت گردشگری می باشد . تبلیغات مناسب در زمینه معرفی راههای سرمایه گذاری مردم و بخش خصوصی ، همچنین تهیه برنامه ها و گزارشات تخصصی در زمینه معرفی و اعلام حمایت دولت از بخش خصوصی ، همچنین تهیه برنامه ها و گزارشات تخصصی در زمینه معرفی و اعلام حمایت دولت از بخش خصوصی و همچنین حمایت دولت از مشارکت مردم در زمینه این صنعت و ا سوی دیگر معرفی جاذبه های هر استان در زمینه گردشگری از عوامل موثری میباشد که می تواند باعث تقویت مشارکت و سرمایه گذاری مردم در این صنعت می باشد . اطلاع رسانی در عمق مشارکت نهفته است .

 فهرست مطالب

چکیده1

فصل اول : کلیات

1-1- مقدمه4

2-1- بیان مسئله4

3-1- پیشینه تحقیق6

4-1- اهمیت و ضرورت تحقیق7

5-1- اهداف تحقیق8

6-1- سوالات تحقیق8

1-6-1- سوال اصلی تحقیق:8

2-6-1- سئوالات فرعی تحقیق:8

7-1- فرضیات تحقیق8

1-7-1- فرضیه اصلی:8

2-7-1- فرضیه فرعی9

8-1- متغیرهای تحقیق9

1-8-1- متغیر های مستقل9

2-8-1- متغیر وابسته9

9-1-روش تحقیق9

10-1-قلمرو تحقیق :9

1-10-1- قلمرو موضوعی :9

2-10-1- قلمرو مکانی(جامعه آماری) :10

3-10-1- قلمرو زمانی :10

11-1- روش نمونه گیری و تعیین حجم نمونه10

12-1- موانع و محدودیتهای تحقیق10

13-1- تعاریف واژه ها و اصطلاحات11

1-13-1- گردشگری(پارسائیان، علی ، اعرابی ، سید محمد، 1377)11

2-13-1- گردشگر11

3-13-1- مسافر : (داروند زاده 1381)11

4-13-1- جاذبه های تاریخی : (سایت chn، 1383)11

5-13-1- جاذبه های طبیعی : ( همان منبع)11

6-13-1- صنعت گردشگری :11

7-13-1- مشارکت: (گرافت و کلاری ، 1991)11

8-13-1- امنیت :11

9-13-1- اعتماد به نظام: (صفدری ، 1374 : 48)12

10-13-1- رسانه ها :12

11-13-1- پژوهش در صنعت گردشگری : (داروند زاده ، 1381)12

12-13-1- سازمان جهانی جهانگردی : (سایت chn،1383)12

فصل دوم : ادبیات پژوهش

1-2- مقدمه14

2-2- تعاریف و اصطلاحات گردشگری18

1-2-2- تعریف گردشگری18

2-2-2- تعریف گردشگر19

3-2-2- مسافر20

4-2-2- گردشگر20

5-2-2- بازدید کننده20

6-2-2- تور20

3-2-تاریخچه گردشگری20

4-2- گردشگری در جهان اسلام و قرآن کریم22

5-2- گردشگری در دنیای حاضر24

6-2- اَشکال گردشگری25

1-6-2- گردشگری با انگیزه ماجرا جویان25

2-6-2- گردشگری روستایی26

3-6-2-گردشگری بوم شناختی (اکوتوریسم)26

4-6-2-گردشگری حمل و نقل آبی27

5-6-2- گردشگری مسکونی27

6-6-2-گردشگری مذهبی27

7-6-2- گردشگری قومی28

8-6-2-گردشگری نوستالوژیک28

7-2- گردشگری با توجه به هدف28

1-7-2-گردشگری فراغتی و سرگرمی28

2-7-2- گردشگری فرهنگی ، اجتماعی و مذهبی29

3-7-2-گردشگری ورزشی31

4-7-2- گردشگری تجارت و کسب و کار31

5-7-2- گردشگری سمینارها و کنفرانسها32

8-2- اهداف توسعه گردشگری33

9-2- مزایای عمده گردشگری33

10-2- برخی از نقاط ضعف گردشگری34

11-2- گردشگری در ایران34

1-11-2- جاذبه های گردشگری در ایران34

2-11-2-جاذبه های فرهنگی ایران37

3-11-2-جاذبه ها و مناظر طبیعی ایران37

4-11-2-موانع توسعه گردشگری در ایران38

4-11-2-1- برخی از مشکلات و موانع گردشگری در ایران38

5-11-2- گردشگری در خوزستان40

1-5-11-2-پیشینه تاریخی خوزستان40

2-5-11-2- موقعیت جغرافیایی- حدود و مساحت41

6-11-2- آثار باستانی و بناهای تاریخی و مذهبی خوزستان42

1-6-11-2-ویرانه های شهر قدیم اهواز42

2-6-11-2-گورستان زرتشتیان42

3-6-11-2-مقبره علی بن مهزیار اهوازی42

4-6-11-2-مقبره حضرت سید عباس42

5-6-11-2-شهر باستانی شوش42

6-6-11-2-چغازنبیل (معبد زیگورات)42

12-2- دستگاه های امنیتی در گردشگری44

1-12-2- امنیت44

2-12-2-امنیت قضایی44

3-12-2-امنیت دسته جمعی44

4-12-2-عوامل تهدید کننده امنیت45

1-4-12-2- تجاوز45

2-4-12-2-ستمگری و ستم پذیری45

3-4-12-2-تهدید و ارعاب46

3-4-12-2-رابطه بین جهانگردی و جرم46

13-2- مشارکت48

1-13-2-شرایط عمده اجرای مشارکت :49

2-13-2-کارکردهای مشارکت اجتماعی50

3-13-2-مشارکت مردم و رابطه آن با امنیت50

4-13-2-اعتماد به نظام جمهوری اسلامی51

14-2- جهانگردی و رسانه ها53

فصل سوم : روش پژوهش

1-3- مقدمه57

2-3- جامعه آماری و حجم نمونه57

1-2-3- جامعه آماری57

2-2-3- شیوه نمونه گیری و حجم نمونه57

3-3- روش جمع آوری اطلاعات58

4-3- ابزار جمع آوری اطلاعات58

5-3- پایایی و روائی پرسشنامه59

1-5-3- پایایی (Reliablity )59

2-5-3- روائی ( validity )60

6-3- چارچوب نظری تحقیق60

فصل چهارم : یافته های تحقیق و تجزیه و تحلیل آن

1-4- مقدمه64

2-4- تجزیه و تحلیل داده های دریافتی64

1-2-4-آمار تو صیفی64

2-2-4-آمار استنباطی75

فصل پنجم : بحث و تفسیر

1-5- مقدمه81

2-5- نتیجه گیری پژوهش82

3-5- پیشنهادهای پژوهش83

4-5- پیشنهادات برای محققین آتی86

منابع88

Abstract90





اقامه ی دلیل در حقوق کیفری
نوشته شده در جمعه 94/11/30
ساعت : 4:29 عصر
نویسنده : محسن گروسی
نظرات
دعوی نیز از «ارعیت» به معنای طلب است جمع آن دعاوی است و به معنای دعا نیز آمده است
دسته بندی فقه و حقوق اسلامی
بازدید ها 14
فرمت فایل doc
حجم فایل 29 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
اقامه ی دلیل در حقوق کیفری

فروشنده فایل

کد کاربری 3069
کاربر

معنی لغوی دلیل به معنای راهنما، مرشد و نیز به معنی صحبت و برهان آمده است و آنچه برای ثابت کردن امری بیاورند ادله و ادلاء جمع آن است[1] و از نظر حقوقی دلیل هرگونه وسیله ای است که در دعاوی برای اثبات ادعای خود ازآن استفاده می گردد. و در تعریف قانون مدنی از دلیل آمده است «دلیل عبارت است از امری که اصحاب دعوی برای اثبات دعوی یا دفاع از دعوی به آن استناد نمایند.

دعوی نیز از «ارعیت» به معنای طلب است جمع آن دعاوی است و به معنای دعا نیز آمده است.

اثبات نیز به معنای ثابت کردن ، یا برجا کردن و به ثبوت رسیدن آمده است[2] و اصطلاحا به معنای قانع ساختن مخاطب به وجود مطلوب و بر مبنای عواملی است که پایه های اعتقاد او را ایران زمینه تشکیل میدهد.

برای آنکه بتوان به تفاوت ادله اثبات دعوا در امور حقوقی و کیفری رسید باید ابتدا با دو دعوای حقوقی و کیفری آشنا شد تا دعاوی کیفری به دعاویی اطلاق می گردند که موضوع آن ها جرم وزیر یا گذاشتن ارزش ها و هنجارهای اجتماعی است که جامعه برای آن ها مجازات در نظر گرفته است در حالی که دعوای مدنی تنها به حل اختلافات خصوصی بین مردم می پردازد و به عبارت دیگر هدف از طرح دعوای کیفری حفظ و حمایت و مصونیت جامعه در برابر بزهکاران و رعایت حقوق و آزادی متهمان و متضردین از حرم است در حالی که هدف دعوای مدنی حل و فصل دعاوی و اختلافات مدنی است.

در دعوای کیفری برای مقابله با تبهکاران از قدرت عمومی جامعه در جمع آوری دلایل اتهام استفاده شود در حالی که در دعوای مدنی خود اصحاب دعوی هستند که باید به تحصیل دلیل بپردازند و دعوای خود را به اثبات برسانند.

دعوای کیفری با جان و مال و حیثیت افراد و امنیت جامعه ارتباط مستقیم دارد و باید با سرعت و دقت مراحل رسیدگی را دنبال کند و در تکمیل تحقیقات می تواند از مامورین انتظامی استفاده کند در حالی که در دعاوی مدنی منافع خصوصی و انجام تعمدات و اختلافات مالی مطرح است و در مرحله رسیدگی ضابطین دادگستری دخالتی ندارند.

در دعاوی کیفری قاضی دادگاه ، انسان متهم به ارتکاب جرم را محاکمه می کند و برای اجرای عدالت و استقرار نظم، ناچار است مجازات قانونی مناسب به درجه مسئولیت و شخصیت و خصوصیات او در نظر گیرد. در حالی که در دادگاه حقوقی شخصیت و سوابق اصحاب دعوی مطرح نیست فقط به مدارک و دلایل ابرازی از طرف خواهان و خوانده توجه می شود.

آثار و نتایجی که از دعوای جزایی حاصل می شو مانند محکومیت اعدام، حبس، قصاص یا برائت از اتمام به مراتب بیش از آثاری است که در دعاوی مدنی و از طریق آئین دادرسی مدنی به دست می آید.

فهرست مطالب

مقدمه

ویژگی های اقامه ی دلیل در حقوق کیفری

تمایزات ادله در دعاوی حقوقی و کیفری

از جهت شخص استفاده کننده: (قاعده منع تحصیل دلیل)

از جهت هدف استناد

از جهت کمیت

تعدیل نظریه

سیستم دلایل معنوی و سیستم دلایل قانونی

از جهت کیفیت قابلیت تجزیه و عدم آن

از جهت زمان تهیه

از جهت استناد به علم قاضی

از جهت اقامه دعوی

منابع





ساعت : 4:29 عصر
نویسنده : محسن گروسی
نظرات
طرحی که برای ارائه تهیه شده در رابطه با یک مغازه لوازم التحریر می‌باشد که مالکیت آن شخصی می‌باشد ودر متراژی حدود 38 متر دایر می‌باشد مکان این مغازه واقع در رجائی شهر کرج می باشدکه با توجه به بافت جمعیتی از روند رو به رشدی در رابطه با کسب درآمد برخوردار است
دسته بندی طرح های توجیهی
بازدید ها 14
فرمت فایل doc
حجم فایل 35 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
بررسی اقتصادی در رابطه با راه اندازی کتابفروشی

فروشنده فایل

کد کاربری 3069
کاربر

طرحی که برای ارائه تهیه شده در رابطه با یک مغازه لوازم التحریر می‌باشد که مالکیت آن شخصی می‌باشد ودر متراژی حدود 38 متر دایر می‌باشد مکان این مغازه واقع در رجائی شهر کرج می باشدکه با توجه به بافت جمعیتی از روند رو به رشدی در رابطه با کسب درآمد برخوردار است

خدماتی که این مغازه ارائه می‌کند شامل فروش انواع لوازم التحریر اداری مهندسی، طراحی، گرافیک فانتزی فروش انواع کتاب ادبی،رمان، روان شناسی ،کمک درسی، کنکوری وهمچنین فروش انواع بازی فکری وسرگرمی ووسایل کمک آموزشی ساعات کاری این مغازه از ساعت 30/7 تا 30/13 و از 16 تا 22 می‌باشد.

فهرست مطالب

چکیده 2
مشتریان 2
1-2 مدیریت: 3
عوامل کلیدی موفقیت1-3 3
2-0 :خلاصه ای از شرکت: 5
2-1مالکیت شرکت:company owener ship 6
2-2 شروع فعالیت: start up summary 6
سرمایه ثابت: 6
2-3 جایگاه یا محل جغرافیایی شرکت وتسهیلات مربوط به شرکت company Leations and facilities 7
3-0 خدمات،چه محصولات و خدماتی ارائه می دهد services 7
3-1 مقایسه رقابتی competivtive comparison 8
3-2چگونگی انجام فروش sales Literature 9
3-3نحو –اجرا-انجام کار ful Filment 10
3-4 تکنولوژی Technology 10
3-5خدمات آینده Future services 11
4-0خلاصه تجزیه وتحلیل شرکتmarket Analysis summary 11
4-1بخش بندی بازار market segmentation 11
4-2استراتژی بخش بازار هدف Tavget murket segment strategy 12
4-2-1نیازهای بازار market needs 13
4-2-2 روند های بازار market trends 13
4-2-3 رشد بازار market Gronth 13
5-0 استراتژی مرحله عملیات اجرایی strategyanl implemention summary 13
5-1 لبه رقابتی competive Edge 14
استراتژی بازاریابی marketing stra tegy 15
5-2-1تعیین جایگاه محصول در صنعت Positioning statement 15
5-2-2 استراتژی قیمت گذاری pricing strategy 15
5-2-3استراتژی فروش یا تبلیغات prometion strategy 16
5-2-4 استراتژی توزیع Distribution strategy 17
22800000 17
5-2-5برنامه های بازاریابی Marketing programs 18
5-3 پیش بینی فروش sates forecast 18
برنامه های عملیاتی فروش sates programs 19
5-4 ائتلاف های استراتژیک strategic Aliances 20
6-0 خلاصه مدیریت طرح manangment sumary 20
6-1 ساختار سازمانی vganizational structure 20
6-2سیستم مدیریتی management team 20
6-3 کمبودهای سیستم مدیریتی management teumcaps 20
6-4 برنامه نیروی انسانی personnel plan 21
7-0 برنامه مالی(طرح مالی) 22
7-1 فرضیات کلیدی پروژه : 22
7-2 شاخص های مالی کلیدی پروژه : 23
نمودار پیش بینی فروش 23
نمودار هزینه عملیاتی: 25
محاسبه NPV: NPV PVCIF –PVCOF 27
پیش بینی سود:28





ساعت : 4:29 عصر
نویسنده : محسن گروسی
نظرات
تمایل سیستم قدرت برای ایجاد نیروهای بازیابی برابر یابیشتر از نیروهای اختلال وارد شده به آن ، به منظور نگهداری حالت تعادل سیستم را پایداری می گویند
دسته بندی برق
بازدید ها 17
فرمت فایل doc
حجم فایل 8392 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 109
بررسی تست های غیر مخرب (NDT) در تجهیزات  سیستم های قدرت

فروشنده فایل

کد کاربری 3069
کاربر

تمایل سیستم قدرت برای ایجاد نیروهای بازیابی برابر یابیشتر از نیروهای اختلال وارد شده به آن ، به منظور نگهداری حالت تعادل سیستم را پایداری می گویند.اگر نیروهایی که سعی دارند ماشین ها را با یکدیگر درحالت همگام synchronous حفظ نمایند به قدر کافی بزرگ باشند تا بر نیروهای اختلال غلبه کنند، سیستم پایدار ( درحالت همگام) باقی میماند. مساله پایداری به رفتار ماشین های سنکرون پس از رخداد یک اختلال مربوط می شود ، به عبارتدیگر پایداری سیستم قدرت، خاصیتی از سیستم است ، که به ماشین های سنکرون سیستم توانایی میدهد تا به اختلال در وضعیت کار عادی پاسخ دهند و دروضعیت جدیدی به کار عادی خود باز گردند.

مسائل پایداری بسته به ماهیت و وضعیت اختلال معمولا بر دو نوع اصلی تقسیم می شود:

* بررسی پایداری درحالت مانا Steady state stability

* بررسی پایداری درحالت گذرا Transient stability

پایداری مانا ( ماندگار) به توانایی سیستم قدرت در بازگرداندتن همگامی پس از رخداد اختلال های کوچک وکند مثل تغییرات تدریجی تونان اطلاق میگردد. حالت توسعه یافته پایداری ماندگار پایداری پویا (دینامیکی) Dynamjic stability نامیده می شود. پایداری پویا مربوط به اختلال های کوچک برای مدت زمان طولانی با منظور کردن وسایل کنترل خود کار می باشد.

فهرست مطالب:

چکیده 1

فصل اول ارتباط پایداری شبکه قدرت با عملکرد صحیح تجهیزات

1-1 مقدمه 2

1-2 تجزیه وتحلیل تجهیزات در شبکه های توزیع، فوق توزیع وانتقال 4

1-2-1 کلیدهای قدرت 4

1-2-2 اشکالاتی که ممکن است باعث عدم عملکردصحیح کلیدها شود 5

1-2-3 اشکالاتی ناشی ازعدم عملکرد صحیح کلیدها 5

1-2-4 عوامل موثر در میزان تاثیر عملکرد کلیدهای قدرت بر پایداری سیستم 6

1-2-5 خصوصیات عمده ومهمی که کلیدهای قدرت باید دارا باشند 6

1-2-6 تقسیم بندی کلیدهای فشار قوی بر حسب وظیفه ای که دارند 6

1-2-7 انواع کلیدهای قدرت 7

1-2-8 انتخاب کلیدهای فشارقوی 7

1-2-8-1 انتخاب کلیدهای فشار قوی برحسب مشخصات نامی 7

1-2-8-2 انتخاب کلیدهای فشار قوی برحسب وظیفه قطع و وصل 8

1-2-9 سکسیونر و کلید زمین و کلید و ویژه تخلیه بار الکتریکی 8

1-2-10 کلید زمین 9

1-2-11 کلید مخصوص تخلیه بار الکتریکی 9

1-2-12 فیوز 10

1-2-13 کلید بار 10

1-2-14 سکسیونر قابل قطع زیر بار 11

1-2-15 انواع وموارد استفاده ترانسفورماتورها 13

 فصل دوم ضرورت بازرسی و روشهای مختلف بازبینی 15

2-1 مقدمه 15

2-2 روشهای مختلف بازبینی و بازرسی فنی 15

 فصل سوم بررسی سیستمهای مختلف آزمون های غیر مخرب 19

3-1 مقدمه 19

3-2 تکنیک بازرسی بامایع نافذ 19

3-2-1 اصول بازرسی بامایع نافذ 20

3-2-1-1 آماده سازی قطعه 20

3-2-1-2 استعمال مایع نافذ 20

3-2-1-3 تمییز کردن مایع اضافی 20

3-2-1-4 ظهور 21

3-2-1-5 مشاهده و بازرسی 21

3-2-2 ویژگیهای یک مایع ناذ 21

3-2-3 مزایا ومحدودیت ها و دامنه کاربرد تکنیک بازرسی بامایع نافذ 23

3-3 سیستم بازرسی با ذرات مغناطیسی 23

3-3-1 مغناطیسی کردن قطعات 25

3-3-2 آشکار سازی عیب بوسیله ذرات مغناطیسی 26

3-3-3 مزایا ومحدودیت ها و دامنه کاربرد تکنیک بازرسی با ذرات مغناطیسی 27

3-4 سیستم بازرسی با جریان فوکو 27

3-4-1 ساختمان سیم پیچ ها 29

3-4-2 انواع مدارهای سیم پیچی جریان های گردابی 30

3-4-2-1 شبکه پل 31

3-2-2-2 مدارهای تشدید 31

3-5 سیستم بازرسی با رادیو گرافی 32

3-5-1 برخی ازمحدودیت های استفاده از سیستم رادیو گرافی 32

3-5-2 اصول استفادهاز سیستم رادیوگرافی 33

3-6 سیستم ترمو گرافی 34

فصل چهارم بررسی سیستمهای ترموگرافیک درتست تجهیزات شبکه قدرت 35

4-1 مقدمه 35

4-2 تاریخچه عکس های حرارتی مادون قرمز 35

4-3 طیف اشعه مادون قرمز 36

4-4 اصول و نحوه کار سیستمهای ترموگرافیک 38

4-5 استفاده از عکسهای حرارتی در برنامه تعمیراتی تجهیزات 39

 فصل پنجم بررسی و تعین نقاط معیوب تجهیزات بااستفاده از ترموگرافی 40

5-1 مقدمه 40

5-2 اولویت های تعمیرات برحسب دمای اضافی 41

5-3 عوامل مشکل زا در تعین درجه حرارت اضافی 42

5-4 نمونه هایی از عکس های حرارتی 45

 فصل ششم دوربین کرونا 48

6-1 مقدمه 48

6-2 کرونا 49

6-3 دوربین کرونا 51

6-4 ساختار عملیاتی دوربینهای کرونا 53

6-5 کاربرددوربین های کرونا 55

6-5-1 بازدید زمینی خطوط انتقا ل نیرو 55

6-5-2 بازدیدهای پریودیک تجهیزاتپست های فشار قوی 62

6-5-3 بازدیدهای پریودیک شبکه های توزیع 62

6-5-4 بازدیدهای هلیکوپتری خطوط انتقال نیرو 64

 فصل هفتم بررسی روغن ترانسفورماتور و روشهای بازرسی آن 78

7-1 مقدمه 78

7-2 عایق روغن 72

7-3 آزمایشات روغن 75

7-3-2 رطوبت 75

7-3-3 ویسکوزیته 76

7-3-4 کشش بین سطحی 76

7-3-5 عدد اسیدی کل 77

7-3-6 نقطه اشتعال 77

 فصل هشتم گاز کارماتوگرافی 78

8-1 مقدمه 78

8-2 گاز کارماتوگرافی 78

8-3 آنالیز نتایج حاصل از گاز کارماتوگرافی 78

8-3-1 روش دورننبرگ 80

8-3-2 روش نسبت راجرز پیشرفته 80

 نتیجه گیری و پیشنهادات 85

اختصارات 86

واژه نامه 87

مراجع 89

ABSTRACT

 فهرست شکلها

عنوان صفحه

 فصل سوم بررسی سیستم های مختلف آزمون های غیر مخرب

شکل 3-1 عبور جریان از میان قطعه وایجاد میدان 25

شکل 3-2 ناپیوستگی های خطوط میدان در سطح قطعه 26

شکل 3-3 سیم پیچی نوع سلونوئیدی و نوع پهن 28

شکل 3-4 تشخیص عیب با جریان های گردابی 29

شکل 3-5 شبکه پل 39

 فصل ششم دوربین کرونا

شکل 6-1 آشکار سازی محل کرونا توسط دوربین 50

شکل 6-2 شکست عایقی هوا ومختل شدن عملکرد ایزولاسیون 51

شکل 6-3 گستردگی طول موج امواج کرونا 53

شکل 6-4 قسمتهای تشکیل دهنده دوربین کرونا 54

شکل 6-5 تصویر کرونای مقره چینی شکسته 56

شکل 6-6 تخلیه کرونا در پین یک مقره سرامیکی 56

شکل 6-7 کرونای ناشی از ترکهای مویی در چند مقره چینی 57

شکل 6-8 شکستگی مقره در زنجیر ایزولاتور 57

شکل 6-9 کرونای ناشیاز پنجره مقره چینی 57

شکل 6-10 خرابی رینگ انتهایی زنجیره مقره 58

شکل 6-11 کرونای مقره انتهایی ناشی از رطوبت و آلودگی 58

شکل 6-12 نحوه قرار گرفتن آب روی مقره سیلیکونی 59

شکل 6-13 کرونای ناشی ازتجمع قطرهای آب بر روی مقره سیلیکونی 59

شکل 6-14 عکس معمولی رشته گسیخته شده از هادی خط انتقال 59

شکل 6-15 تصویر کرونای ناشی اررشته گسیخته شده هادی خط انتقال 60

شکل 6-16 تصویر کرونای ناشی از نشست فضولات پرندگان بر روی هادی خط انتقال 60

 شکل 6-17 تصویر کرونای ناشی از آلودگی روی خطوط انتقال نیرو 61

شکل 6-18 تصویر کرونای موجود در روی مقره ها از فاصله ای در حدود 300 متر 61

شکل 6-19 عیوب موجود بر روی مقره های مربوط به یک سکسیونردر پست فشار قوی 62

شکل 6-20 تصویر کرونای ناشی از یک مقره چینی شکسته شده مربوط به یک خط هوای 63
20 کیلووات

شکل 6-21 کرونای ناشی از عیب در زانویی (Elbow) سمت فشار قوی ترانس توزیع 63

شکل 6-22 تصویر کرونای ناشی ازالمان تولید کننده اغتشاشات رادئویی 64

شکل 6-23 تصویر هوای مقره پلیمری معیوب 64

شکل 6-24 نمونه ای از بررسی وضعیت کرونای مقره ها در هوای مه آلود 65

شکل 6-25 وضعیت عمومی کرونای موجود بر روی فاز A 66

شکل 6-26 تعداد فنون ناشی از کرونای موجود بر روی فاز A 66

( شدت کرونا بر روی هادی)

شکل 6-27 وضعیت عمومی کرونای موجود بر روی فاز B 66

شکل 6-28 وضعیت عمومی و شدت کرونا بر روی فاز C 67

شکل 6-29 به توانایی دوربین کرونادرتشخیص بخش های معیوب هادی از 67

قسمت های سالم هادی خط انتقال در فاز C درقت شود. 67

شکل 6-29 باندل معیوب فاز B از باندل سالم از فاصله حدودا 70 متری قابل تشخیص است.67

شکل 6-30 شدت کرونای موجود برروی باس بار فاز A (حدودا 1400 فوتون درثانیه) 67

شکل 6-31 تشخیص محل ایجاد کرونا بر روی باس بار توسط دوربین های کرونا از 68

فاصله حدودا 30متری

شکل 6-32 تشخیص محل عیب از فاصله حدودا 40 متری توسط دوبین کرونا مدل + 68 COROcamiv

شکل 6-33 بزرگنمایی محل عیب شناسایی شده در شکل قبل در انتهای زنجیر مقره 68

شکل 6-34 اندازه گیری شدت کرونای تشخیص داده شده در دو تصویر قبلی 69

( حدود 20 فوتون در ثانیه )

شکل 6-35 کرونای موجود بر روی رینگ یکنواخت کننده میدان 69

شکل 6-36 نامناسب بودن اتصال jamper به هادی خط انتقال 69

 فهرست جداول

فصل اول ارتباط پایداری شبکه قدرت با عملکرد صحیح تجهیزات

جدول 1-1 انتخاب کلیدهای فشار قوی بر حسب مشخصات نامی 8

جدول 1-2 استقامت سکسیونر کلید زمینوکلید ویژه تخلیه بار الکتریکی ساخت زیمنس 10

جدول 1-3 نحوه قطع ووصل کلید زمینوکلید ویژه تخلیهبار الکتریکی 10

 فصل دوم ضرورت بازرسی و روشهای مختلف بازبینی

جدول 2-1 سیستم های عمده آزمون های غیر مخرب 16

 فصل پنجم

جدول 5-1 اثر خنک کنندگی باد بر روی اجزای معیوب 43

جدول 5-2 نقاط حساس برخی ازتجهیزات و لوازم اصلی شبکه 43

 فصل هفتم

جدول 7-1 مشخصات روغن ترانسفور ماتور استاندارد به تفکیک کلاس محیط 80

نصب ترانسفور ماتور

جدول 7-2 مشخصات روغن استاندارد ترانسفور ماتور مشترک برای کلاسهای 1 و2 81

 فصل هشتم

جدول 8-1 نسبتهای تعریف شده برای روش دورننبرگ 90

جدول 8-2 مقادیر بحرانی گازها در روش دورننبرگ 90

جدول 8-3 عیب یابی با روش نسبت دورننبرگ 90

جدول 8-4 تشخیص عیب با استفاده از روش نسبت راجرز 91

جدول 8-5 نسبت راجرز پیشرفته 92