متن دلخواه شما
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن کیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
پژوهش معماری مدرن
نوشته شده در سه شنبه 94/12/11
ساعت : 12:35 صبح
نویسنده : محسن گروسی
نظرات
معماری مدرن بدین‌خاطر پا به عرصه حیات نهاد که به انسان یاری رساند که در دنیای جدید همچون کاشانه خود احساس آسایش کند
دسته بندی معماری
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 175 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 61
پژوهش معماری مدرن

فروشنده فایل

کد کاربری 3171
کاربر

ریشه های معماری مدرن

آنچه در پیش روست تاریخ معماری مدرن نیست، بلکه نگره‌ای نظریه پردارانه است و تلاشی را برای توصیف اینکه معماری مدرن درباره چیست به دست می دهد.  آنچه ممکن است تا حدّی متظاهرانه به نظر رسد، ولی باید اذعان داشت که کژفهمی ها و سوء تعابیری که در کاراست که این‌گونه روشنگری‌ها را به چیزی ضروری بدل می‌سازد. محض رعایت بی‌طرفی باید آنچه را که جنبش مدرن واقعاً خواهان آن بود یادآوری کرد و آنچه را هم که در عمل به آن رسید خاطر نشان ساخت.

 امروزه برخی از نویسندگانی که به این موضوع می‌پردازند، حتی مدعی‌اند که جنبش مدرن حکم نوعی «کلاف سردرگم» را دارد؛ آنان اظهار می‌دارند که معماران مدرن در عالم واقع «ایدیولوژی» مشترکی نداشتند و به طریق اولی معماری مدرن نمی‌توانست اصولاً وجود داشته باشد. جنبش مدرن بی‌تردید مبنا و جهت‌گیری خاص خود را داشته است، و تنها آن دم که این به درستی درک گردد، امکان رسیدن به ارزیابی منصفانه‌ای از پیامدهای آن، و از جمله کوشش‌های پسامدرن اخیر، فراهم می‌آید. به این طریق می‌توان به نقطه عزیمتی برای جست و جو و پیگیری معماری‌ای دموکراتیک در عصری که در آن به سر می‌بریم، دست یافت.

رویکرد اتخاذ شده، رویکردی است عینی و پدیدارشناختی. ازطریق نوشتن، «پیرامون» معماری، و با اولویت اصلی را به مسائل اجتماعی و سیاسی دادن، چیزی حاصل نمی‌آید. معماری را باید با مناسبات خود معماری درک کرد. البته این بدین معنی نیست که معماری را رشته‌ای «مجزا و خود مختار» برشمریم. معماری به مثابه نوعی هنر، به زندگی تعلق دارد.

فهرست مطالب

ریشه های معماری مدرن

دنیای جدید و معماریجدید

 تصور فضاییجدید

 سوراخ سوزنی هنرمدرن

ریشه های معماری مدرن

مکان جدید

معماران مطرح خارجی

چارلز جنکس

منتقدان چارلز جنکس چه می‎گویند؟

پیتر آیزنمن:

1. الگوهای مکانیکی

1- ( پل رودخانه سورن - ابراهام داربی - 1779 انگلستان )

2- قصر بلورین  ( Crystal palace   ) - جوزف پاکستون 1851 - انگلیس

لندن

3- ( برج ایفل (iffel Tower   ) - گوستاو ایفل  1889-1888 - فرانسه - پاریس

ویکتور اورتا  اکسپرسیونیس آنتونی گائودی اریک مندلسون برج انیشتین